Gururluyuz

28.07.2023 558

Okulumuz Yenilenebilir Teknolojileri alanından mezun olan Yunus Gürbüz eşit ağırlık puanı ile Türkiye genelinde ilk 500'e öğrenci arasına girdi. Eşit ağırlık ham puanı ile 315'incisi Eşit ağırlık yerleştirme puanı ile  419’uncusu oldu.

Okulumuzu birinci olarak bitiren ve YKS'de ilk ikiyüzbin içerisinde yer alan Fatma  Ceylan ile Yunus Gürbüz; ziyaretlerinde okul müdürü Bülent Karademir, okul rehber öğretmeni Fatih Dinç ve öğretmenlerle görüştü.  Sınav sonrası duygularını ve hedeflerini paylaştılar.

12. sınıfta her gün istikrarlı bir şekilde çalıştığını, kendini denemek için yaptığı ilk AYT deneme sınavında hiç matematik neti çıkaramadığını ancak sınavda 40 sorunun 36'sını doğru yapacak seviyeye geldiğini belirtti.

Dersaneye gitmeden günde 7-8 saat çalışarak başarıyı yakaladığını, kendine inanan herkesin başarılı olabileceğini söyledi. Bilişime ilgisi olduğu Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri ile eğitim hayatına devam etmeyi planlıyor.

Meslek lisesi öğrencisinin üniversite sınavında derece yapabildiğini gösterdiği için öğrencimize teşekkür ediyoruz.

KGRT Haber: Meslek Lisesinin Gururu

28-07-2023