Ne İstersem Onu Okuyorum

Okulumuz tarafından hazırlanan "Ne İstersem Onu Okuyorum" kitap okuma alışkanlığını kazandırma ve arttırma projemiz  (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenmeye layık görülen 75 projeden biri oldu.

06.01.2017 5118

Ne İstersem Onu Okuyorum

Kalkınma Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen “Ne İstersem Onu Okuyorum" projemiz için 06.01.2017 tarihinde Karaman Valiliğinde protokol imzalandı.

Projemizle okulumuza 40 kitaplık, 1 e-kütüphane, 1 veli okuma salonu ve her öğrenci ve öğretmenimiz için okumak istediği bir kitap kazanımı sağlanarak öğrenci öğretmen ve velilerimizin okuma alışkanlıkları arttılması hedeflenmektedir.

Toplam 750 kitap alımı yapılarak okulda bulunan herkesin okuması sağlanacak, huzurevlerinde ve meydanlarda kitap okuma etkinlikleri düzenlenecektir. Ayrıca süreli yayın abonelikleri de sağlanarak herkesin okuma isteği arttırılacaktır.

Projemizin başı ile sonuçlanacağına inanıyoruz.

İlgili Bağlantılar

Ne İstersem Onu Okuyorum Proje Tanıtım Sunusu

Ne İstersem Onu Okuyorum Proje Tanıtım PDF

KOP Okuyor Projesi İçin İmzalar Atıldı (Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü)