VideoTeach Video İçerikleri Toplantısı Yapıldı

18.04.2023 175

14.04.2023 tarihinde online yapılan toplantıya yaygınlaştırma planı konuşularak başlandı. Sosyal medyayı canlandırmak için bir takvim içeren yaygınlaştırma planını yapıldı. Facebook, Linkedin, YouTube ana sosyal medya platformu olarak seçildi.  Öncleikle Facebook takipçilerini artırmak ve ayrıca öğretmenlere ve MEÖ'lere ulaşmak için Linkedin'i oluşturmaya karar verildi. YouTube üzerinde daha sonra yoğunlaşılacaktır.

PR1 ile ilgili tüm işlemler tamamlandı.  

28-04-202328-04-2023

SELFIE'yi bütünleştirmeye yönelik ortaklardan birkaç soru toplantı. Öğretmenlerin ÜNİTE 1'i kapsayacak şekilde SELFIE'den ne kullanacaklarını seçecek ve ÜNİTE 2 ve ÜNİTE 3'teki ek soruları dağıtılması kararlaştırıldı. Çevrimiçi araç Mayıs 2023'te hazır olacaktır.

 

PR 3 – Kendi kendine eğitim video kursu (INPRO)

Video kursu yapısını ve görev dağılımı paylaşıldı. Ayrıca malzemelerin üretimi için yönergeler, şablonlar hazırlanarak ortaklarla paylaşılacaktır. 2023 sonbaharında başlayacak ve yeşil videoların üretimini öngörüyor.

 

Kalite kontrol

Ara kalite raporu için iki anket taslağı hazırlanmıştır. Anketlerden biri proje ortaklarına, diğeri ise dış değerlendiricilere yöneliktir. Dış değerlendiricilerle PR1 çıktılarını paylaşmamız gerekiyor. RV bunları web sitesinde yayınlayacaktır. 15 Mayıs 2023'te Sofya'daki toplantıda görüşmek dileğiyle toplantı sonlandırıldı.