TRAQ - Okulumuzda İstekli Öğrencilere Kurs Uygulaması Tamamlandı

Okullara ara verilen dönemde istekli öğrencilerle yapılan kursumuz tamamlanmıştır.

01.02.2017 1871

Training Qualified Technical Staff For Renewable Energy (Yenilenebilir Enerji İçin Nitelikli Teknik Personel Eğitimi)" (TRAQ) isimli projesi yenilenebilir enerji sektöründe nitelikli teknik eleman yetiştirilmesi için müfredat geliştirmek için yapılan çalışmaların pilot uygulamasını okulumuzda gerçekleştirdik. Açtığımız kursa istekli öğrencilerin katılımını sağladık. Kursumuza Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU moral ziyaretinde bulundu. Kurs başlangıcında ve kurs sonunda anketler yapılarak kurs verimliği, beklentileri ve eksiklikleri değerlendireceğiz. Daha sonra gerekli çalışmalar yapılacak ve teknik işgücünün yetiştirilmesi için yenilikçi ve modern bir ara eleman yetiştirme müfredatı geliştirmek ve bu müfredatı tüm ülke ve AB çapında uygulanabilirliğini sağlamak için hazırlanan müfredat Almanya ve Macaristan müfredatlarıyla da karşılaştırılarak ve son şeklini alacaktır.

Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve yardımcı personelimize teşekkür ederiz.

Kursiyer Beklenti Anketi

Kursiyer Bilgi Anketi